Break kouluihin ja nuorille
Hyvää Euroopan urheiluviikkoa! Tunti liikuntaa jokaisen koululaisen päivään. #liikkuvakoulu #tuntiliikuntaa #BeActive #satoitaipaistoi

Moninainen koululiikunta on parhaimmillaan innostavaa ja saa nuoret liikkumaan spontaanisti. Breaktanssi on hyvä jäänmurtaja, joka luonnollisella tavalla liikuttaa nuorta katu-uskottavasti. Koordinaatio, rytmitaju, yhteisöllisyys, ilo, onnistuminen, kannustus, uuden luominen, oman identiteetin vahvistaminen, toisten kunnioitus ja tasa-arvo ovat keskiössä. #INNOSTU aidosti!

Soveltuu kaikille
Kaikki voivat osallistua sillä laji sopeutuu aloittelijasta (tytöt, pojat, liikuntarajoitteiset)aina huippu urheilijoille. Tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja monikulttuurisuus ovat keskiössä ‘kaikki mukaan’ teemalla.

Laji on halpa ja sitä voidaan harrastaa sisällä tai ulkona sään ja vuodenajan mukaan.
SBL järjestää breaktanssin opetusta valtakunnallisesti eri kouluilla, nuorisotaloilla, työpajoissa, tapahtumissa, urheiluseuroille, urheilijoille, yrityksille jne. Yhteistyössä järjestämme kerhotoiminnalle vetäjät paikallisesti.

Lajia tullaan viemään kouluille, nuorisokeskuksiin ja nuorisotapahtumiin. Tällä hetkellä lajia voi harrastaa kunnolla tanssikouluilla, joiden opettajat ovat käyneet SBL:n katutanssin opettajakoulutuksen.  Konseptimme pyrkii antamaan varattomille ja  syrjäytymis vaarassa oleville lapsille mahdollisuuden harrastaa matalan kynnyksen tanssi harrastusta.

Samaan aikaan kun digitaalinen on tämän päivän hitti, painotetaan opetuspuolella entistä enemmän aitojen kohtaamisien ja liikunnallisten harrastusten tärkeyttä ja merkitystä. Ehdottaisinkin, että ensin luotaisiin pohja ja kontaktit fyysisen opettamisen ja aitojen kohtaamisten kautta ensin.

Suomen Bboy-liitto tarjoaa breaktanssia hauskalla ja mukaansa tempaavalla tavalla kaikille liikuntaa harrastaville. Ota yhteyttä ja kysy lisää suomenbboyliitto at gmail.com tai puhelimella toiminnanjohtaja Aleksanteri Gyllenbögel 040 5002070.
Muutos lähtee marginaalista!

Break-koululiikunta