Tuomarit

B-Boy ATA Ghost Crew (FIN)

ata2

Dennis ‘ÄTÄ aka ATA’ Nylund on omalla kovalla työllään kerännyt mainetta ja kunniaa maailmalla. Hän on ‘karaktääri’ vailla vertaa ja hänen kehon ilmaisu kieli on jäljittelemätön ja aito. Sana taiteilija on hänessä. Käy katsomassa ‘Landet’ Svenska Teaternissa, jossa Dennis on näyttelijänä. Perustajajäsen ryhmässä Ghost Crew.

B-girl T-Flow Flow Mo (FIN)

TAYA-2

Taija ’T-flow’ Hinkkanen on Suomessa ja maailmalla ’se’ b-girl, joka on vienyt tanssia uudelle tasolle. Hän on edelleen scenessä mukana aktiivisesti ja kääntää päitä ringeissä! Taya kuten häntä ulkomailla kutsutaan on ainoana Suomalaisen saanut SBL:n hip hop kunniamaininnan 2005 työstään Suomalaisen breaktanssin eteen. Taija työskentelee tanssinopetuksen lisäksi myös personal trainerina  ja kehonpaino harjoittelun -ohjaajana. Perustajajäsen ryhmässä Flow Mo.

B-boy HooHoo Joensuu B-boys (FIN)

hoohoo2

Henri ‘Hoo Hoo’ Huovinen tunnetaan sulavaliikkeisestä breaktyylistä, jossa musikki näkyy. Edustaa myöskin Suomalaisen rinkikulttuuriin voimahahmoja omalla uniikilla tyylillään. On dominoinut viime vuodet BreakSM / UBJ solo kisoja. Perustajajäsen Joensuu B-boy’s ryhmässä.  

B-boy Jesse13 (FIN)

jesse13

Kai ‘Jesse13’ Viljanen on tanssinut breaktanssia jo neljällä vuosikymmenellä eikä hiipumista ole näkyvissä. Suomen B-boy liiton perustajajäsen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s