Suomen B-boy Liiton (SBL) nykyinen hallitus (Alex Gyllenbögel, Ramona Panula, Ilari Niskanen ja Taija Hinkkanen) lähtee tänä vuonna uudistamaan Liiton toimintaa aktiivijäsenien kanssa. Lähtökohtana on tehdä toiminnasta aktiivisempaa sekä näkyvämpää niin jäsenilleen kuin niille, joita breikkaamisen ilosanoma ei ole vielä tavoittanut. Tämän toteuttamiseen tarvitaan kuitenkin teitä, skenessä aktiivisesti pyöriviä breikkareita joilla on ideoita ja näkemystä siitä, mitä Suomen breikki skene tarvitsee ja miten SBL voi olla sitä edistämässä.

Kutsummekin teitä liittymään SBL:n aktiivijäseniksi ja kokoontumaan maaliskuussa järjestettävään SBL:n liittokokoukseen. Aktiivijäsenistön on tarkoitus kokoontua kahdesti vuodessa suunnittelemaan ja arvioimaan SBL:n toimintaa.

Liitteenä tarkempi kuvaus aktiivijäsenenä toimimisesta, luethan kirjeen huolella läpi
Kaikki ehdotukset siitä miten SBL:n toimintaa voidaan kehittää toivotaan meilillä 11.3 mennessä suomenbboyliitto(at)gmail.com.
Kokoamme nämä ehdotukset mukaan 16.3 järjestettävän liittokokouksen esityslistalle. Tämä siksi, että kokouksessa päästään sujuvasti ja mahdollisimman laajasti kaikki tärkeät asiat läpi ja jotta aikaa jää myös vapaalle keskustelulle  “Lähtökohtana on tehdä toiminnasta aktiivisempaa sekä näkyvämpää niin jäsenilleen kuin niille, joita breikkaamisen ilosanoma ei ole vielä tavoittanut. Tämän toteuttamiseen tarvitaan kuitenkin teitä, skenessä aktiivisesti pyöriviä breikkareita joilla on ideoita ja näkemystä siitä, mitä Suomen breikki skene tarvitsee ja miten SBL voi olla sitä edistämässä.”

Talvisin breikki tervehdyksin, 
SBL:n väki