Elias ‘Elmo’ Niskanen on jyväskyläläinen nuori mies, joka on yli puolet elämästään käyttänyt painovoiman uhmaamiseen ja pölyn keskellä pyörimiseen. Rankka lapsuus ei ole kuitenkaan hukkaan mennyt vaan breikki uran aikana lukuisia saavutuksia, voittoja ja kokemusta on kertynyt.

Pietari Kauppinen ‘Kifle’ on tanssinut noin yhdeksän vuotta. Hän tanssii Freedowncrew nimisessä tanssiryhmässä, ja Toistuvat Yllätykset nimisessä räppi porukassa. Pietari tykkää reissata ja kierrellä eri tanssi jameissa kehittämässä omaa tietoa ja osaamista. Tanssissa hän painottaa vapautta liikkua, musiikkin fiilistelyä ja mukavaa ilmapiiriä. Tunneilla opetellaan monipuolisesti perus askelista isoihin temppuihin.

Molemmilla ohjaajilla on taskussaan Suomen mestaruus tittelit ja kokemusta skaboista ympäri maailmaa.

Nyt Suomen Bboyliiton ansiosta TUFF!:n sunnuntai vuoroilla ja Äänekosken nuorisokeskus Spotin torstaijameilla pääsee tutustumaan breikkiin Elmon ja Pietarin avustuksella ilmaiseksi. 

Tunneilla opetellaan monipuolisesti perus askelista isoihin temppuihin. Tuntien päätteeksi hommat jatkuu vapailla treenivuoroilla jonne ohjaajat jäävät myös treenaamaan ja neuvomaan innokkaimpia. 

Kokemusta breikkaamisesta ei etukäteen tarvitse olla, mutta myös kokeneemmille breikkareille löytyy kikkoja joita harjoitella. Juomapullo, tanssikengät ja hyvä meininki mukaan!

Tervetuloa!

T, Elmo ja Pietari

Milloin ja missä 
Veturitallien Sunnuntaijamit Pietarin ja Elmon johdolla klo 13-14
ja vapaamuotoisena klo 14-17,
päivät ovat 20.1,10.2, 17.3, 7.4 ja 5.5!

Paikka:
Veturitallit Jyväskylä
Veturitallinkatu 6
FIN-40100 Jyväskylä

Äänekosken Spotin Torstaijamit Pietarin ja Elmon johdolla klo 17.00-19.00, päivät ovat 7.3, 14.3, 21.3, 4.4 ja 11.4!
Paikka:
Spotti Äänekoski
Kotakennääntie 21
44100 ÄÄNEKOSKI

Kifle ja Elmo