BREAKSM-OLU-KARSINNAT2

Viimein mahdollisuus ‘last chance‘! Katso karsinnan tiedot tästä >>
Karsinnat järjestetään ensimmäistä kertaa Oulussa ja CityPopUpissa on luvassa huikeat skabat, kun tanssilattialla nähdään pohjoisen parhaat b-boyt ja b-girlit! Tervetuloa mukaan joko kilpailijana tai katsojana!
Citydancen tiloissa Oulussa kamppaillaan viimeisitä paikoista BreakSM / UBJ finaaleihin, jotka on 2.12.2017 Helsingissä lauantaina 16.12.2017 , paikkana on Gloria.

Esittelyssä tuomari HATSOLO FLOW MO CREW
Bboy Hatsolo  Johannes “Hatsolo” Hattunen on helsinkiläinen tanssija, kuntovalmentaja ja yrittäjä. Hänen omalaatuinen ja energinen tanssityylinsä tunnetaan ympäri maailmaa. Johannesta tunnetaankin maailmalla myös nimellä White Gorilla. Hän on kuuluisan Flow Mo Crew:n jäsen ja on kiertänyt ryhmän kanssa lukemattomissa tanssikilpailuissa niin Euroopassa, Aasiassa kuin Amerikassa. Johannes on yksi katutansseihin keskittyvän tanssikoulu Saiffan perustajajäsenistä sekä Training for Warriors -kuntosalin omistaja. Hän on mm. ollut ehdolla vuoden positiivisimmaksi henkilöksi City-lehden äänestyksessä, voittanut Pohjois-Euroopan karsinnan maailman suurimpaan breakdance-tapahtumaan sekä ollut puhujana Turussa järjestetyssä TED-konferenssissa. www.johanneshattunen.com
BREAKSM-OULU-JOHANNES-2

Esittelyssä tuomari B-girl P A U L A SONIC SKOOL CREW
Paula on Suomen vanhimpiin kuuluvan streetdance-ryhmä Sonic Skoolin jäsen ja hän on ollut myös perustamassa aikoinaan Pohjois-Suomen katutanssiyhdistystä. 90-luvulla tanssinopettajan työn aloittanut Paula on ollut vahvasti vaikuttamassa Oululaiseen breakdance skenen kasvuun tähän päivään saakka. Tällä hetkellä hän tekee loistavaa työtä lasten breikkikasvatuksen saralla tanssikoulun lisäksi myös koulumaailmassa.

BREAKSM-OULU_paula

Esittelyssä on tuomari vailla vertaa Joonas ‘Joycepro‘ Tiiro. Omin sanoin.
2000-luvun alussa breakdancen aloittanut Joonas on esiintynyt ja kilpaillut kymmenissä eri tapahtumissa ja kilpailuissa vuosien varrella. Joonas on saanut oppeja useilta lajin pioneereilta, suorittanut breakkareille suunnatun Suomi Pro Battle-erikoiskoulutuksen ja B-boy & B-girl Dojon katutanssin opettajakoulutuksen. Joonas on opettanut breakdancea vuodesta 2014 lähtien.
Tässä flashback video nori kolli Joycepro Tauko Jameissa ‘Kontulassa’ yli kymmenen vuotta sitten ja 2016 BreakSM kisoissa. Enjoy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s