Terveiset Essenistä, Saksasta!

Saavuimme aamulla Dusseldorfin kautta Esseniin ja suuntasimme ostarille, jossa Battle Of The Year Kids #BOTYKids oli juuri alkamassa, jossa yhdeksästä maasta crewit esittelivät showcase taitojaan katso tästä lisää. Voittajaksi selvisi ‘Lil Killaz’ Valko-Venäjä, jotka pääsivät esittämään illalla special showcasen myös #BOTY2017 (päätapahtuman) lavalla.


Snipes BOTY world finals 2017 oli hiukan kärsinyt inflaatiota 2000-luvun alun kulta-ajoista, mutta on edelleen valtava tapahtuma (suosittelen tätä kokemusta).
Yhtä kaikki tapahtuma oli spektaakkeli vailla vertaansa ja crew showcaset parempia, kuin yksikään television talent tai tanssi formaatti voi ikinä toteuttaa. ‘Olisitpa ollut paikalla’, sillä tapahtumassa oli lukuisia hip hop kulttuurin kuuluisuuksia ‘Crazy Legs’ etunenässä. Grugahalle Essenissä loi hyvät puitteet tapahtumalle. Itse tapahtuma oli Japanin näytöstä alusta loppuun The Flooriorz crew votti showcasen ja otti historiallisen kolmannen kerran peräkkäin voiton battleissa ilman ihmispyramideja ja voltteja tai rutiineja finaali battleissa. Katso show täältä siinä 1h21min alkaa finaali battle.

Breaking for gold nuorten olympialaisten karsinnat Stage II
Aamulla klo yhdeksäksi takaisin Grugahallelle paikalla oli pitkä jono, mutta ilmoittautumiset sujuivat nopeasti ja mallikkaasti. Suomen tiimi oli hyvässä tikissä bboy kategoriassa oli 129 osalistujaa. Suomalasten numerot taisivat olla 20 Eric, 55 Mikko, 99 Kalle, 110 Nicklas ja 128 Tobias, joka oli viimeisessä parissa.

30 sec showcase battlesta jatkoon pääsi 32 parasta. Tällä kertaa ei yhtään Suomalaista eikä ketään Pohjoismaista päässyt loppu battleihin. Suomalaisten lopulliset sijoitukset Toby 55,  Miklooppi 64, Eric 64, C-flow 71 ja Forest 110. Näistä nuorista kuullaan vielä!
Yllätyksiä nähtiin ja napinaakin oli uudesta sähköisestä tuomaroinnista, mutta kaikkiaan loppupeleissä reilu kamppailu.
Suuret maat olivat vahvoilla Venäjä ja Ranska dominoivat finaaleja, mutta voiton vei bgirl sarjassa Martina(RUS) ja bboy sarjassa Bumblebee(RUS). Alla Kuvista näkee bgirl top 16 ja bboy top 32, sekä jatkoon menneet nimet ja maat.
Katso bgirl ja bboy finaalit tästä
Katso bboy finaali Bublebee (RUS) vs Martin (FRA) tästä

B-BOYS: Miesten tulokset on tässä:
https://www.breakingforgold.com/results/stage_two#event_essen__b-boys


B-GIRLS: Naisten kokonaistulokset on tässä!
https://www.breakingforgold.com/
Buenos Aires 2018 Youth Olympic Games Qualifier | Africa & Europe in Essen, GER, on 22 October
Iso kiitos kaikille mukana olleille lähtien kisaajista Nicklas, Eric, Kalle, Mikko ja Tobias.
Harmiksemme Sonja joutui luopumaan kisamatkasta, sillä opiskelut menivät edelle.
Unohtamatta hyvää valmennus tiimiä VP Johannes, Henri, Ramona, Jussi ja Anniina.
Suomen B-boy Liitto kiittää

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s