Nuorten olympialaisten Buenos Airesissa 2018 karsinoissa lajiin breaktanssi  on nyt mahdollista osallistua sosiaalisen median kautta. Ensimmäinen osa karsinta prosessia loppuu heinäkuun 31 päivä 2017. Nyt karsinnan puolivälissä on (WDSF) hyväksynyt myös sosiaalisen median kanavat karsintojen hakuun. Muita käyttää hastagia #IAMBREAKINGFORGOLD kun lataat videosi sosiaalisen median sivustollesi (suosittelemme Instagramia tai facebookia). Näin parannat videon löytyvyyden. Kisaan ilmoittautuminen on ns. “Here I Am” kategoria ilmoittautuminen.
Tuomarit käyvät videot läpi seitsämässäpaivässä ja kertovat kelpuutetaanko kilpailija jatkoon. Sosiaalisen median kautta hyväksyttyihin osallistujiin ollaan yhteydessä sosiaalisen kanavan kautta ja heille tullaan kertomaan, mitä osallistuakseen prosessiin pitää tehdä, jotta se on virallinen. Tämä voi sisältää mahdollisuuden matkakulujen kattamisen, jos kilpailija valitaan jatkoon.

Suositeltava tapa on kuitenkin tehdä 45 sekunnin video ja ladata se ohjeiden mukaan saitille www.breakingforgold.com ja käyttää musiikkia, joka löytyy samasta osoitteesta linkin kautta.
Katso tarkemmat osallistumis tiedot tästä.

Tällä ainutlaatuisella karsinta prosessilla voidaan mahdollistaa kaikkien vuonna 2000-2002 syntyneiden osallistuminen tämä on ns. ‘ilman ennakko tapausta’ olympialaisten historiassa.

Kaksitoista poikaa ja tyttöä sekä poika-tyttö sekaparit kilpailevat Buenos Airesisssa 2018 elokuussa mitaleista.

Nyt käytävät karsinnat on nimetty vapaasti käännettynä sloganilla ‘breaktanssilla kulta kaulaan – Tässä olen’ (Breaking for Gold – Here I Am) suoritetaan lähettämällä ei niin muodollisessa prosessissa video omasta breaktanssisata tuomareiden arvioitavaksi.

Suomessa Suomen B-boy liitto auttaa prosessissa.
Helsingissä tullaan järjestämään sunnuntaina heinäkuun 29 päivä karsintojen katsastus paikka ja tarkempia aika ilmoitetaan myöhemmin. SBL mahdollistaa osallistujien 45 sekunnin videon tekemisen sekä sääntöjen mukaan ilmoittautumisen kisaan. Paikalla on asiantuntevat valmentajat auttamassa videon teossa.

Linkki WDSF sivuille, missä on ohjeistus sosiaalisen median ilmoittautumisesta https://www.worlddancesport.org/Media/Press/Release/Issue_201705_Alternative_Road_To_Buenos_Aires-2429

Lue alkuperäinen juttu http://www.insidethegames.biz/articles/1052348/buenos-aires-2018-pioneer-being-able-to-enter-the-olympics-through-social-media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s