Lauantaina 11.10. kilpailtiin Saiffalla toisissa Break SM -karsinnoissa edustuspaikasta. Tupa oli täynnä ja mukana olleiden 36:n kilpailijan taso oli erittäin kova. Voittajaksi selviytyi slovenialainen Žiga tiukassa finaalissa Elmonaattoria vastaan. Onnittelut Žigalle ja tsemppiä finaaleihin!

Karsinnat on nyt käyty ja soolobattleen on valittu ennalta kymmenen kilpailijaa. Loput kuusi paikkaa karsitaan paikanpäällä Gloriassa 1.12.  Jännitys tiivistyy kun finaalit lähestyvät päivä päivältä! Ketä kruunataan Breakin uusiksi Suomenmestareiksi?

Finaali:  Elmonaattori vs Žiga:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s